keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Minipalloja Jätskibaari Vohvelissa


Jäätelön maistelijan unelma on Porissa, kauppakeskus Iso Karhussa sijaitseva Jätskibaari Vohveli. Tavanomaisten annosten lisäksi voi annokseksi valita 7 minipalloa! Koska vitriinissä on päivittäin tarjolla 12-18 erilaista makua, pystyy kerralla käymään läpi noin puolet tarjonnasta. Muutama päivä koko valikoiman läpikäymiseen kuitenkin menee, sillä Vohvelilla on valikoimissa noin 100 erilaista makua.

Kaikki jäätelöt, gelatot ja sorbetit valmistetaan aidoista raaka-aineista ilman lisä- ja väriaineita. Raaka-aineet ovat myös mahdollisuuksien mukaan luomua, Reilun kaupan tuotteita tai lähialueen tuotteita. Paikalla valmistettuna jäätelöt ovat tietenkin myös tuoreita.

Omaan seitsemän pallon annokseen valitsin mm. valkoista suklaata, mansikkaa, raparperimansikkaa, macadamia creamia ja poron papanoita :).

Mukavaa oli, että jäätelö tarjottiin paikalla paistetussa vohvelissa. Annoksen värit olivat ilo silmälle ja maut raikkaita. Ihastuin erityisesti macadamia cream -makuun.

Vohvelin toinen omistaja Martin kertoi jäätelöistä ystävällisesti ja mainitsi päivän suosikikseen tyrnin. Se jäi minulta tällä kertaa maistamatta. Seuraavalla kerralla sitten...Ulkomaalaisille kävijöille tyrnijäätelö poronpapanoilla on varmasti elämys, josta kerrotaan vielä kotonakin.

Vohvelin kotisivuilla on myös vinkkejä kotitekoisen jäätelön valmistukseen. Banaanijäätelö on ehdottamasti kokeilun arvoinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...