lauantai 2. marraskuuta 2013

Unelma-annoksia Harrodsilla

Lontoon Harrods on näkemisen arvoinen paikka ja sen toisessa kerroksessa on jäätelöbaari, jonka annokset ovat maistamisen arvoisia. Jäätelöbaari tarjoilee maineikaista italialaista Morellin jäätelöä. Morelli on muuten  valmistanut jäätelöä vuodesta 1907!

Jäätelöbaarin suurin ansio on se, että sieltä saa oikeita annoksia, jotka tarjoillaan kauniissa kulhoissa ja koristellaan näyttävästi herkullisilla konvehdeilla, kekseillä ja muilla maistuvilla lisukkeilla. Huikea annos on Harrodsin erikoinen, joka saadaan näyttävästi valumaan huurretta hiilihappojäällä. Annos on aivan mahdottoman kokoinen. Jopa tällainen intohimoinen jäätelöharrastaja olisi valmis jakamaan sen.

Hinnat ovat näissä annoksissa korkeita, mutta yhdellä annoksella kuittaa helposti samanaikaisesti lounaan ja jälkiruuan. Morelli kehuu nettisivuillaan maitojäätelön tuoreutta ja terveellisyyttä verrattuna pakastealtaiden kermajäätelöpaketteihin.

Suosikkiannokseni on Bacio, jossa on hasselpähkinä- ja vaniljajäätelöä, suolapähkinöitä, suklaakastiketta ja hasselpähkinätäytteinen suklaakonvehti.

Jäätelöbaarin lamppu.

Annoksia:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...