lauantai 2. marraskuuta 2013

IKEAn low point

Mieleeni on jäänyt pehmisjäätelö, jonka aikoinaan sain Espoon Ikeasta. Niin edullinen, valtavan kokoinen ja hyvänmakuinen. Vielä oli Ikean pehmis legenda muutama kuukausi sitten. Ei ole enää. Raision Ikeaan on nyt tuotu ihmiskunnan keksinnöistä liki onnettomin: pehmisautomaatti!

Kassalta annetaan käteen tötterö, servetti ja poletti. Niiden kanssa marssitaan tämän automaatin ääreen ja toimitaan ohjeen mukaan. Ohje on ikeatyyppisesti kuvitettuna koneen kyljessä. Servettiä on ilmeisesti tungettu pidikkeeseen tötterön kanssa niin monta kertaa, että siitä oikein varoitetaan erikseen teipatulla varoitustekstillä.  Lisäksi pyydetään asentamaan tötterö siten, että saumakohta on ulospäin. Mitäköhän pahaa voi tapahtua, jos sauma osoittaa väärään suuntaan?

Automaatti annostelee keskelle tötteröä tarkoin mitatun jäätelöannoksen. Annos on mielestäni aika pieni. Ei mitään jännitystä enää siitä, saako tänään reilun vai vähemmän reilun annoksen. Tämän jäätelön ostin ihan kuvaussessiota varten. Muuten en enää aio Ikean pehmistä jonottaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...