Turun Kultatalossa on sushiravintola Bambu, joka tarjoilee jälkiruuaksi erinomaista Caminito-artesaanijäätelöä.
Jäätelöä valmistaa Espoossa Aguila Ky luonnollisista raaka-aineista
ilman keinotekoisia aromeja ja väriaineita. Yritys aloitti toimintansa
alunperin Kouvolassa. Caminito-jäätelöä tarjottiin mm. kesällä 2013
Helsinki-Vantaan lentokentällä pop up jäätelöbaarissa.
Tänään
valitsin Bambun valikoimasta minttukookos-, maitosuklaa- ja
chilisuklaapallot. Minttukookos olikin kekseliäs makuyhdistelmä.
Maitosuklaa taas maultaan hieman tavanomainen. Näistä kolmesta vei
ehdottomasti voiton chilisuklaa. Se oli sekä rakenteeltaan että maultaan
ylivoimainen. Chilin lämpö korosti sopivasti suklaan kylmää makeutta.
Lisäksi jäätelö suli pehmeästi, eikä siinä ollut häiritseviä jäähileitä,
mitä kahdesta muusta jäätelöpallosta löytyi. Tämä Caminiton chilisuklaa
kipusi top 10 listalle.
Ehkäpä kokeilen vielä itsekin chilin lisäämistä suklaajäätelöreseptiini...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti