lauantai 2. marraskuuta 2013

Artesaanijäätelöä Bambussa

Turun Kultatalossa on sushiravintola Bambu, joka tarjoilee jälkiruuaksi erinomaista Caminito-artesaanijäätelöä. Jäätelöä valmistaa Espoossa Aguila Ky luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisia aromeja ja väriaineita. Yritys aloitti toimintansa alunperin Kouvolassa. Caminito-jäätelöä tarjottiin mm. kesällä 2013 Helsinki-Vantaan lentokentällä pop up jäätelöbaarissa.

Tänään valitsin Bambun valikoimasta minttukookos-, maitosuklaa- ja chilisuklaapallot. Minttukookos olikin kekseliäs makuyhdistelmä. Maitosuklaa taas maultaan hieman tavanomainen. Näistä kolmesta vei ehdottomasti voiton chilisuklaa. Se oli sekä rakenteeltaan että maultaan ylivoimainen. Chilin lämpö korosti sopivasti suklaan kylmää makeutta. Lisäksi jäätelö suli pehmeästi, eikä siinä ollut häiritseviä jäähileitä, mitä kahdesta muusta jäätelöpallosta löytyi. Tämä Caminiton chilisuklaa kipusi top 10 listalle.

Ehkäpä kokeilen vielä itsekin chilin lisäämistä suklaajäätelöreseptiini...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...